“Вече нямам търпение всичко да приключи, изнервена съм. Надявам се

...
 “Вече нямам търпение всичко да приключи, изнервена съм. Надявам се
Коментари Харесай

Дебора в съда: Вече нямам търпение всичко да приключи, изнервена съм

  “Вече нямам самообладание всичко да завърши, изнервена съм. Надявам се за правдивост ”. Това бяха единствените думи на Дебора преди да влезе в правосъдната зала. Тя не пожела да разяснява нищо друго преди започване на съвещанието.
Прочетете още
Днес в Районен съд -Пловдив бе докаран с белезници Георги Георгиев - упрекнат в това, че е обезобразил 18- годишното момиче с макетен нож. Делото се гледа в Пловдив, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ. Двама прокурори от Районна прокуратура Стара Загора бяха в Пловдив за процеса.

 Съдебното разследване против младия мъж евентуално ще протече по общия ред, като ще бъдат изслушани голям брой очевидци и движимости лица. 

 В първото съвещание Дебора Михайлова бе поискала 200 000 лв. от Георги Георгиев за породените ѝ имуществени и неимуществени вреди. Желанието ѝ обаче не беше почетено от магистратите, с цел да не се затрудни производството.  Това е третият опит за предоставяне ход на делото, само че дали то ще започва, към момента не е ясно. Към момента се гледа съвещанието.

Припомняме, че Георгиев е притеглен като обвинен за три закононарушения – за породена с особена свирепост и по изключително непосилен метод за 18-годишната потърпевша Дебора, многостепенна междинна телесна щета, за насила и за закани с ликвидиране.

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР